Uczeń LO
dałbys dalbys jak tylko bys chcial;p
Heh ciekawe czy ty miałabyś ochotę po 9h pracy jako robol na budowie na jakieś imprezy,wątpię ;P
Ten Piątek mógłby być,bo jeszcze nie pracuje,ale ludzie weźcie się coś odzywajcie.Może Klaudiusz by znowu zoorganizował towarzystwo!!!
A może zrobimy je dopiero po wynikach matur? ;> Będzie co opijać ;D Jedni będą opijać zdana maturę a drudzy będą pić ze smutku że oblali ;P Ale miejmy nadzieje że wszyscy zdamy ;]
Ojciec Dyrektor
Ja nawet przychyliłbym się do propozycji Szymona. Po maturach najlepiej no i to będzie koniec czerwca to pogoda chcąc nie chcąc pogoda będzie musiała być ;P A w ten piątek no fajnie by było ale też patrzyłem na pogodę to za ciekawie się ona nie zapowiada ale różnie mówią na różnych portalach.
Słuchajcie jak nie wszystkim pasuje w weekend to moze w normalny dzien tygodnia? jak np. środa 10 czerwca bo w czwartek Boże Ciało wiec dzien wolny od pracy... co wy na to?
A poza tym ja uwazam ze powinno byc jak najwiecej tych spotkan wiec mozna i po wynikach i teraz;p
Przychylam się do zdania Oli xD
Uczeń LO
ja tez;) niech jeszcze mikolaj odpowie bo on juz bedzie pracowal;p i moze mu ten termin nie odpowiadac:> a chcielibysmy sie wszyscy juz teraz spotkac;)
Ojciec Dyrektor
Też przychylam się do propozycji Oli ;D Tylko teraz trzeba się zająć organizacją, kto do drzewa, kto do zakupów i inne. Ja od razu mówię że mogę pomóc przy drzewie ale do zakupów się nie garnę bo nawet nie mam za co wyłożyć pieniędzy ;P