Jak ktoś lubi komedie romantyczne to mogę polecić "Cindarella Story" czyli w tłumaczeniu - historię Kopciuszka.
Treść filmu:
Współczesna bajka o Kopciuszku. Sam (Hilary Duff) nie ma łatwego życia i nic nie wskazuje na to, aby mogła nagle poznać księcia z bajki. A jednak - e-mailowy znajomy (Chad Michael Murray) okazuje się najprzystojniejszym chłopakiem w miasteczku uniwersyteckim. Czy jednak Sam uwierzy, że może on wybrać właśnie ją?
W filmie urzekło mnie niebanalne podjęcie tematu...Sam gubi zamiast pantofelka swój telefon komórkowy, czego żadna z potencjalnych kandydatek na "księżniczkę" nie jest w stanie zgadnąć.. Poza tym polecam zwrócić uwagę na cytat wiszący na ścianie w restauracji.. Co jeszcze? Dobra gra aktorska Hilary i Chad'a. Co z negatywów? Przez niektórych oceniany jest jako za słodki, ale jak sie nie lubi słodkich filmów to się takich nie oglada:D. Film oceniam na 5+ stąd polecam ! ;D
Ostatnio edytowany przez volley (2008-11-04 15:33:38)
widziałem film. dobry. ale nie wszyscy lubią ten typ taki współczesny kopciuszek
w jednym zdjęciu nie dałaś znaczników, popraw
Ostatnio edytowany przez Wisnia182 (2008-11-04 15:19:24)
Ojciec Dyrektor
Wszystko już dobrze. lukasz nie czepiaj się tylko pomagaj ;P końcu dopiero zaczyna ;P
Ojciec Dyrektor
Wisnia182 napisał:
no przecież pomagam. powiedziałem o co chodzi. przecież nie moge go edytować adminku
nie denerwuj mnie
Dobrze modku ;P Koniec dyskusji teraz pisać o filmie jak ktoś widział albo zobaczył.